Vanha ja tuttu..

Jouduinpa eilen lähteä käymään lääkärin vastaanotolla selän vuoksi. Vanha ja tuttu vaiva nosti leirin aikana päätään vetäen alaselästä IS-nivelen lukkoon. Puhelimessa kun selitin asiaa työterveyshoitajalle oli hän hyvin epäluuloinen kun kerroin hänelle, että miten selkä meni. Kiireellisenä se asiaa piti ja sain ajan lääkärin puheille.

Lääkärin vastaanotolla kerroin asian juurta jaksain. Lääkärillä oli varsin epäuskoinen ilme kun kerroin selän iskeneen jumiin sen, takia, että nukuin leirikeskuksen sängyssä. Syytti pahalainen vähäistä liikuntaa. Permanto, että muuten keitti. Pitäisi kuulemma aloittaa joku kuntosalilla käynti. Paskat aloitan. Liikun omalla tavallani ja kun tämä ei ole liikunnasta kiinni vaan siitä sängyn patjasta ja tämä kun ei ole edes ensimmäinen kerta.

Noh sain lääkkeet ja eilinen menikin puhtaasi koomassa, nukkuen. Niin sitä ne kolmiolääkkeet tekevät. Taidanpa jatkossa ottaa ne vain ja ainostaan yötä vasten ja muuten mennään pelkillä särkylääkkeillä. Tosin jos jotain positiivista pitäisi löytää on se, että ainakin on levännyt olo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!