Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Teoriaa Miehistä - "Puumaa mä metsästän..."

Taannoin kuulin villiä huhua nuorista miehistä, jotka halusivat päästä kokeilemaan onneaan Puuman metsästyksessä. Olivat vaan poikarukat ihan hukassa ja paineen alaisina. Mielikuvissaan he jo virittelivät saalisverkkojaan villien sotahuutojen kaikuessa takaraivon perukoilla ja nostivat rintansa pystyyn. He tekivät sisäistä ryhdistäytymistään ja huolittelivat ulkonäköään pärjätäkseen parhaalla mahdollisella tavalla Puuman metsästyksessä ilman että heidän egonsa kokisi kovinkaan suurta kolahdusta todellisuuden iskiessä päin näköä.

Olipa nämä nuoret miehet innosta piukeana, kun saivat kontaktin Puumaan. Eivät vaan ymmärtäneet, ettei Puumaan kunnolla tehoa mitkään soidintanssit vaan ihan muut keinot olisi syytä ottaa käyttöön. Unohtivat poikarukat virittää verkkonsa ja jättivät mielensä perukoilla pauhaavat sotahuudot huomiotta soidintanssien melskeessä ja Puuma toisensa perään siirtyi paremmille apajille jättäen yli-innokkaat nuoret miehet nuolemaan näppejään ja itkemään menetettyjen päiväunien perään.

Lähes toivonsa menettäneenä poikarukat päättivät lyödä päänsä yhteen luodakseen toimivan suunnitelman. Heittivät he romukoppaan soidintansssit ja verkot sotahuutoineen ja päättivät he keskittyä omasta mielestään olennaiseen. Niinpä he virittivät Puumille ansoja. Korostivat nuoren miehen viattomuutta ja siirtyivät Tinderin ihmeelliseen maailmaan sepittämään satujaan nuorista ja viattomista miehistä, jotka haluaisivat kokeneen Puumaan hellää ohjausta lemmensaloissa.

Unohtivat poikarukat vaan erään tärkeän seikan, jonka jokainen nainen ja Puuma tiesi. Ei ole olemassa viatonta nuorta miestä, etenkään sellaista, joka Puuman ohjausta kaipaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti