Mystinen plannerpeace

Kun on kolme kalenteria rinnakkain käytössä, voisi joku jo luulla hulluksi. Saatika sitten siinä vaiheessa, kun mainitsen, että ai niin, tilasin yhden kalenterin  vielä lisää. Niin no, kyllähän tuo hullulta kuullostaa. Tosin voin syvästi vakuuttaa, että jokaisella kalenterilla joka on käytössä tai käyttöön tulossa, on oma tarkoituksensa.
Diy-kalenteri, jonka tekemisen aloitin vuoden vaihteessa, jäi Carpe Diemin käyttöön oton jälkeen päiväkirjaksi. Siihen tuo soveltunee kaikkein parhaiten ja nippa nappa kiinni pysyvää kirjaa ei tarvitse enää kantaa mukana joka paikkaan ja siihen saa muistot näppärästi kirjattua ylös, jotteivat ne katoa. Diy-kalenterissä viikko on mahdutettu neljälle sivulle ja yksi päivä mahtuu näppärästi puolelle sivulle. Lisäksi jokaiselle kuukaudelle löytyy oma koonti aukeama ja samalla sieltä löytyy tilaa laajemmin muistiinpanoille ja muille tärkeille asioille.
Always Smile -kalenteri on taskukokoinen ja viikko mahtuu yhdelle aukeamalle. Kalenteri viettää aikaa pääsääntöisesti kotona. Siihen kirjaaan ylös ajatuksia lapsettomuudesta ja muutennin toimii kehollisena kokonaisuutena. Olen huomannut sen, kuinka helpottavaa on kirjata olotiloja johonkin ylös. Se miltä kroppa tuntuu ja mikä mieltä painaa. On hyvä, kun on paikka johon voi laittaa ylös ne kipeimmätkin asiat.
Ja sitten uusin rakkauteni, jokapäiväiseen käyttöön otettu, niin ihana Carpe Diem A5. Ostin kannet käytettynä ja mukaan sain vaakapäivä sivut. En vaan osannut niitä ottaa käyttöön ja kalenteri jäi hetkeksi jemmaan lojumaan. Tosin kauaa se ei ehtinyt nurkassa pölyä kansiinsa keräämään, kun päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä siitä juuri omanlaisen. Nyt on pystypäivät ja muuta sellaista, jonka vuoksi siihen on helppo tarttua ja sitä on helppo käytyää. Ihastuin CD:n ominaisuuksiin niin paljon, että laitoin tilaukseen toisenkin, jolle käyttötarkoituskin on jo valmiina.
Monet puhuu jostain mystisestä plannerpeacestä. Siinäpä termi, jonka vain harrastaja oikeastaan ymmärtää kunnolla. Tai näin voisin uskoa. Kai olen oman plannerpeacen löytänyt, kun en osaa muita kalentereita katsellakaan kuin Carpe Diemiä. Vaikka selailen kalentereita ahkeraan verkkokaupoista, ei mikään muu CD:n kanssa ole niin lähellä sitä mitä haluan. Niin ja tämä kolmen kalenterin kombo sopii minulle hyvin. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa