Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

torstai 18. helmikuuta 2016

Sairasloman terveisiä

Onpas ollut helmikuu. Työtapaturma vei sairaslomalle. Paljon ylimääräistä paperityötä ja kipua. Aikaa. Sitähän mulla on. Kirjoittamista olen kaivannut ihan älyttömästi, mutta koneella kirjoittaminen on tehnyt kipeää.

Töissä ollessa venähti iso selkälihas jostain olkapään tuntumasta. Oikean käden puristus voima oli kateissa ja kivut ihan omaa luokkaansa. Katkonaisia yöunia ja vahva lääkitys. Nyt on onneksi suurimmat kivut selätetty. Tai sitten olen vain lääkkeistä niin turtana, etten mitään tunne.

Rakkausviikko jäi kesken. Blogi ollut heitteillä, mutta kyllä tämä tästä ajan kanssa. En ole mihinkään hävinnyt. Facea seuranneet ovat varmaan huomanneetkin ilmoituksen tauosta. Vai muistinko sitä sinnekään laittaa.

Ensi viikolla pitäisi saada palata töihin. Maltan tuskin odottaa. Kotona hajoaa vaan pää. En voi ommella, en kirjoittaa. Onneksi Netflix on viihdyttänyt teinidraama sarjalla.

Kiitos kun maltatte pysyä mukana, vaikka välillä on hiljaisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti