Parvekekasvatusta - evakkoon?

Päättipä sitten vuokranantaja laittaa ulkosivut kuntoon. Ilmoitus siitä tuli jo toukokuun lopussa, tietysti sen jälkeen kun kaikki tämän kesän kasvit oltiin saatu onnellisesti istutettua ja paikoilleen. Eilen sitten kopsahti luukusta ilmoitus, että pitäisi parveke tyhjentää. Nii-iin..


Vähänkö ketuttaa. Kyllähän yrtit saa vielä helposti siirrettyä sisälle turvaa ja tarvittaessa niille saa riittävästi valoakin. Mutta sitten on nuo muut.. Herneillä on hyvä kasvuvauhti päällä ja porkkana/retiisi vati vaan painaa kuin synti.


Ongelmaksihan nuo muotoutuu. Täytynee soittaa jollekin ja tiedustella, että mitä ne meinaa parvekkeelle oikein tehdä, että jos nuo isommat saisi siellä kuitenkin olla. Kyllähän ne siirretään jos pakottava tarve on, tosin siinä vaiheessa täytynee miettiä lattian suojaamista ihan toisella tavalla.


Ylipäätään tämä remonttihomman tiedotus ei ole mennyt ihan parhaalla tavalla. Unohtivat pyytää autojen siirtoa kattojen puhdistuksen ajaksi. Lopputulos on se, että musta auto on nyt punainen. Niin ja nyt pitäisi siirtää auto viikoksi jonnekin, mutta ei ole kerrottu, että mihin voi sen viedä.. Pitänee maanantaina ottaa puhelin kauniiseen käteen ja tehdä pieni soitto rumba.

Kommentit

  1. Onhan ne taloremomtit aina haastavia. Toivottavasti kaikki hoituu hyvin. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo. Taidan kuitenkin isot ruukut jättää ulos. Siirretään sitten jos pyytävät. Hyvää viikonloppua myös sinne.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa