Arkeen ja juhlaan - nopeasti helpot kampaukset (Osa 1)

Bloggaajien Blogiyhteistyön tuloksena saatiin aikaiseksi hiushaaste, jossa tarkoituksena on jakaa hyviä vinkkejä helpoista ja nopeista kampauksista, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Normaalisti kampausjulkaisut on sovittu julkaistavaksi keskiviikkoisin tammikuun ajan, mutta koska netin kanssa on ollut hieman ongelmia ja siihen päälle häämatka kaikkine kommervenkkeineen aiheutti sen, että olen tapani mukaan jälleen auttamattoman myöhässä. Mutta tässä teille helppo nutturakampaus, joka syntyy nopeasti ja lähes vaivattomasti. Ja mikä parasta, tämä sopii varmasti arkeen ja juhlaan.

Tarvitset kampausta varten: 

Ponnari x 3
Hengettömiä pinnejä
Harjan/Kamman
Vahvaa hiuslakkaa

(sekä ranskanlettiä varten pitkän pinnan, jos sen teko ei suju luonnostaan.)

Kampauksen aloittaminen:

Ota toiselle sivulle edestä hiuksia sivuun jakauksen kohdalta ohutta ranskanlettiä varten. Kiinnitä muut hiukset ponihännälle, jotta eivät häiritse letin tekemistä.
 
 Aloita kampaus tekemällä ranskanletti siten, että se lähtee jakauksen kohdalta. Letitä lopput ranskanletin hiuksista tavalliseksi letiksi ja vie letti osaksi ponihäntää. Kiinnitä letti ponnarilla. Tämän jälkeen avaa letti ja harjaa hiukset.

Ota hiuksista osa sivuun ja letitä se. Jätä letti hieman löysäksi, jotta se olisi suuremman oloinen.
Pyöräytä hiukset löysälle nutturalle ja kiupauta nutturan alle jäävät hiukset ponnarin ympärille. Kiinnitä nämä hiukset hengettömillä pinneillä kiinni.
Tuo letti nutturan alta ja vie se nutturan ympäri. Kiinnitä letti paikoilleen hengettömillä pinneillä. Tämän jälkeen lisää hiuslakka pitämään hiukset ojennuksessa sekä vahvistamaan kampausta. 

Huomaa kampausta tehdessäsi, että hiuksia tupeeraamalla saat kampauksesta muhkeamman ja näyttävämmän. Kampaus saa olla myös löysähkö, jolloin se on myös huomattavasti ilmavampi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Kaavakokeilu: bokserit