Valmiina lähtöön... ei kun...

Taas on on kassit pakattuna oven pielessä. Tänään olisi nimittäin edessä leirille lähtö. Tämä on se joka kesäinen "riesa", jos näin saa sanoa. Harva varmaan sitä ymmärtää, että paljon, paljon mielummin olisin kesän vaikka kokonaan konttorissa istumassa kuin leireillä.

Enhän minä sitä sano, etteikö leirillä oleminen olisi kivaa ja hauskaa, mutta kuuluun niihin ihmisiin, joita on vanhemmiten alkanut vaivaamaan tietynlainen koti-ikävä. Tai sitten ikävä toisen luo vaan kasvaa viikossa niin paljon, että välillä olo on ihan sietämätön. toki on pakko myöntää, että jos leiri on kaikin puolin hyvä, sitä saattaa ihan puoli vahingossa huomata viihtyvänsä ja ehkä jopa toivovansa, että leiri menisi hieman hitaammin ohi.

Rippileiri siis kutsuu.. Omasta riparista on kulunut 14 vuotta ja edelleen muistan sen fiiliksen. Riparifiiliksiin palaan myöhemmin, sillä tämä ei nyt ole sille oikea paikka. Tänään olisi lähtö. 8 vuorokauta, mahtavat nuoret ja isoset. Toivottavasti leiripaikassa riittää kahvia.. Sitä tarvitsen selviytyäkseni hengissä. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!