Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

torstai 23. kesäkuuta 2016

Parvekekasvatusta - Puolitiessä

En saanut aikaiseksi hommata mansikkaa enkä kyllä lipstikkaakaan. Tosin yllättävä muutto kesäkodille sotki parvekesuunnitelmat ihan kokonaan samoin kuin tieto siitä, että vielä tänä kesänä tekevät parvekkeille julkisivunkohennuksen maalausten ja kittausten kanssa. Annoin sitten uusien istutusten olla.


Yrtit kuitenkin kukoistavat. Korianterista laitoin ensimmäisen erän jo kuivumaan ja muut yrtit ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä siihen asti, että lähdimme kesäkodille. Onneksi tuo välimatka on niin lyhyt, että on helppoa käydä päivittäin kasveja kastelemassa.


Herne on lähtenyt hyvin versoamaan. Nyt vain odottelen, että saataisiin satoa. Tosin vielä ei näy siitä mitään merkkejä. Porkkana mietityttää myös. Näinköhän se viihtyy ruukussa parvekkeella? Retiisi on taas puolestaan kasvattanut vahvat varret. Ehkä niistä saadaan salaattiin oman maan tuotantoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti