Parvekekasvatusta - Epäonnistumisia

Näyttää vahvasti siltä, ettei vattu pärjännyt talvea ruukussa parvekkeella. Mikä pettymys.. Eniten ehkä harmittaa se, monivuotisille mansikoille näyttäisi käyneen samalla tavalla.


Ennen kaikkea olen pahasti myöhässä parvekkeen kanssa. En ole saanut edelleenkään herneitä laitettua kasvamaan enkä kyllä mitään muutakaan.


Ehkä saan tänään itseäni niskasta kiinni ja tungen kädet syvälle multaan. Kaivan siis porkkanan ja herneiden siemenet esiin ja laitan päälle rönttävaatteet ja vietän kauniin, aurinkoisen ja lämpimän päivän flunssan kourissa parveella seuranani kahvi ja höyryävä tee.

Kommentit

 1. Siistiä, minullakin on parvekeprojektit kovasti käynnissä, kunhan löytäisi aikaa sen toteuttamiseen... Hauskaa seurailla miten parvekkeesi edistyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä vaivalla sain eilen laitettua osittain kuntoon. Vatulle ja mansikoille annoin vielä armonaikaa. :)Tervetuloa seuraamaan edistystä.

   Poista
 2. Kiva kun olet perustanut blogin; löysin blogisi fb:n puutarhablogeista. Liityinkin lukijaksi samantien. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!