Kesän viimeinen lukumaraton - päivittyvä lukuseuranta

Ihan kohta alkaa taas 24 tunnin rutistus kirjojen ihmeellisessä maailmassa. Lukumaraton on mukavaa puuhaa, etenkin näin lomalla ollessa. Tämä postaus päivittyy koko maratonin ajan.

19.8. klo 16.30 Maratonin aloitus
Maraton lähtee käyntiin Diana Gabaldonin Outlander -sarjalla. Luiden kaikua olen tahkonut jo pitkään ja maratonin osuus lähtee sivulta 812. Jos tämän saisin maratonin aikana luettua loppuun, olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Klo 18.25

105 sivua takana ja yläselkä huutaa hoosiannaa. Liekö kohta tauonpaikka ja jotain syötävää napaan. Luiden kaiku kyllä koukuttaa. Millään ei malttaisi laskea kirjaa kädestä, mutta taukojumppa on kyllä paikallaan. Brianna ja Roger saivat vieraan menneisyydestä.. hmm. Mitähän muuta mielenkiintoista kirja tarjoaa ennen loppua?

Klo 21.15

225 sivua luettu ja reilu 100 sivua kirjasta jäljellä. Ehkä sittenkin saan tämän maratonin aikana kirjan loppuun. Mielessä pyörii jo seuraavan aloitus. Vaihtoehtoina olisi joko Fellowesin Belgravia tai Igguldenin Korpin kannus. Onneksi tätä on vielä aikaa miettiä.

Klo 23.45

258 sivua. Kotia hieman siistitty, mies haettu töistä ka koira ulkoilutettu. Tältä päivältä on aika laittaa pillit pussiin ja aloittaa iltatoimet. Onneksi huomenna on vielä aikaa reilusti lukea.

20.8. klo 12.40

274 sivua luettu ja nyt päästään kunnolla maratonin loppu huipennukseen. Lukuaikaa jäljellä noin 4 tuntia. Vielä ensimmäinen kirja menossa.

Klo 14.10

Ensimmäinen kirja luettu loppuun ja sivuja 371 takana. Luiden kaiku tuntui loppuvan kesken, juuri kun vauhtiin pääsin. Yksi Outlander -sarjan kirja odottaa vielä lukemista, mutta väliin jotain muuta. Eilisen pohdinnan jälkeen päädyin aloittamaan Julian Fellowesin Belgravian.

Klo 16.30

24 tunnin lukuaika tuli päätökseen. Belgraviaa ehdin lukemaan 163 sivua. Kokonaislukumäärä maratonin ajalta on 534 sivua. Sivumäärä on parempi kuin tämän kesän muilla maratoneilla, vaikka maratonin aikana ehdin tekemään paljon kaikkea muutakin. Maratonon päivitys on siis saapunut päätökseen ja nyt on aika vetreyttää jumiutuneita selkälihaksia ja kääntää katse jo ensi kuun maraton osuuteen.

Maraton kirjat:

Diana Gabaldon, Luiden kaiku. Gummerus. Maratonissa luettuja sivuja 371.
Julian Fellowes, Belgravia. Otava.
Luettuja sivuja 163.

Yhteensä luettuja sivuja 534.

Kommentit

 1. Hieno kirjavalinta maratonille! Olen lukenut Outlander-sarjaa parin osan verran, ja varmaan luen loputkin osat. Oikein viihdyttävää luettavaa. :) Tsemppiä sinulle lukemiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Tässä riittää lukemista. :D tsemppiä myös sinne maraton osuuteen.:)

   Poista
 2. Lukemisen intoa ja iloa maratonille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. :) Sain juuri maraton osuudeen päätökseen.

   Poista
 3. Minulla on tapana makoilla sängyssä, kun luen kirjoja. Selkäkin on silloin levossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängyssä on muutenkin hyvä lukea, jos vain valaistus riittää.

   Poista
 4. Kiva kuulla, että maraton oli onnistunut. Kiitos, että osallistuit ja lukuintoa myös syksyn tuleviin lukumaratoneihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi emännöinnistä. Oli jälleen kiva osallistua. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!