Tästä blogista

Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.

Rakastan kirjoittamista ihan yli kaiken ja tämä blogi onkin minun henkireikäni. Se on hyvä vastapaino omalle yltiösosiaaliselle työlle. Niin ja tärkeää on myö se, että blogi näyttää juuri minulta. Sen takia blogin nimi onkin Rapatessa Roiskuu. Mukaan kun mahtuu niin monenlaisia asioita. 

Keväällä 2016 tulee viisi vuotta siitä kun aloitin bloggaamisen. Alun perin aloitin blogin sen takia, että saisin kirjoituksiani kerättyä yhteen paikaan, vähän niin kuin arkistoksi. Ihan ensimmäinen blogiteksti oli facebookin tiedostoista siirto. Tuo teksti oli Teoriaa miehistä - Mies vs. koira. Ja ennen bloggeriin tuloa kirjoittelin facebookin muistiinpanoihin blogimuotoisesti kuulumisia ja ajatuksia vanhoille opiskelukavereille. Siitä se taisi oikeastaan lähteä. Fb:n ensimmäinen muistiinpano on päivätty syyskuulle 2008 ja yllätys yllätys tuo teksti kertookin muuton aloittamisesta ja tuosta Teoriaa miehistä - Mies vs. koira. Jos facebookin muistiinpanot lasketaan bloggaajan uran aloittamiseksi, olen blogannut seitsemisen vuotta. Ensimmäisen blogin aloitin huhtikuussa 2011 ja tätä blogia aloitin kirjoittamaan keväällä 2014, kun edellinen blogi ajautui umpikujaan ammatti-identiteetti vs. oma identitetti -kriisissä. Keväällä tulee siis huimat viisi vuotta bloggaajana. Tällä hetkellä ylläpidän viittä eri blogia, joista osa on työblogeja. 

Bloggaaminen kokopäivätyönä ei houkuttele. Sanotaanhan sitä, ettei kukko käskien laula. Vähän sama juttu on minulla kirjoittamisen kanssa. Ja toisaalta tällä hetkellä pyöritän kolmeakin blogia oman työni puitteissa ja voin sanoa, ettei se aina ole helppoa. Väkisin kirjoitetun jutun valitettavasti haistaa jo kauaksi.
 
Minuun pääsee tutustumaan paremmin näiden kahden kirjoituksen kautta:


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!