Kun gynelle on vaan niin vaikea päästä...

Suosittelevat, että gynellä pitäisi käydä säännöllisesti. Pitäisi ja pitäisi, mutta kun sinne on niin vaikea päästä. Kunnallisella puolella pitää käydä ensin omalla lääkärillä, joka arvioi sitten sen, että onko tarvetta päästä gynelle. Sama juttu oli kun työterveyden kautta lähdin lähetettä hakemaan. Viime kuussa sain vihdoinkin itseäni niskasta kiinni ja varasin ajan lääkärille, jotta saisin gynelle lähetteen.


Työterveydessä oli mukava lääkäri, jolle oli helppo puhua. Kertoi kyllä suoraan, ettei työnantaja maksa näitä hoitoja. En kyllä sitä odottanutkaan. Kertoi lääkäri vielä laittavansa lähetteen gynelle julkiselle puolelle, jotta sitten olisi tarvittaessa mahdollisuus suoraan päästä jatkamaan hoitoihin, jos niille on tarvetta.


Ottivat kaikki tarvittavat labrat jo lähetteeseen liitteeksi, olisivat kaikki sitten jo valmiina. Tuloksista ei löytynyt mitään hälyttävää lainkaan. Sanoi vain lääkäri, että keltarauhashormoonit oli jopa korkeammat kuin hän osasi odottaa kierron loppupuolella. Labrojen mukaan kaikki olisi kuulemma kunnossa. Nyt odotan gyneltä aikaa. Hoitotakuu. Kolmen kuukauden aikana heidän tulisi antaa aika. Sitä tässä siis odotellessa.


Oma olo on ollut paljon, paljon rauhallisempi. Ehkäpä se, että nyt tiedän, että asiat etenee omalla painollaan. Kiertokin on nyt jo toista kertaa pidempi. Ehkä stressitaso on alhaisempi tai sitten olen vain yksinkertaisesti löytänyt jonkin asteinen sisäisen rauhan asioiden kanssa. Töissäkin otin asian nyt tiimikokouksessa esille. Mulla kun ei ole työaikaa ja työ on hyvin epäsäännöllistä. Kertominen kyllä helpotti. Nyt tiedän, ettei työkaverit ainakaan hirveesti kyselle lasten perään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa