Teoriaa Miehistä - Munarikasta pääsiäistä!

Kun pöytiä koristaa vitsat ja korissa munat, sitä voi vahingossa luulla elävänsä jotain naisten unelmaa. Milloinpa muulloin kuin pääsiäisenä on kaikille tasapuolisesti tarjolla munaa niin paljon kuin sielu sietää.


Onhan tuo kumma, että lapsetkin opetetaan ihan pienestä pitäen juoksemaan munan perässä ovelta ovelle vitsoinensa. Enää siitä puuttuisi se, että ovella ollessaan pikku noidat ja pääsiäispuput laulaisivat Apulannan "Anna mulle piiskaa" perinteisen virpomislorun sijasta. Sitähän voidaan siis vakavasti miettiä, että tekikö Apulannan pojat anna mulle piiskaa -laulunsa pääsiäisen aikaan, sillä onhan se ainakin teemaan sopiva, sillä piiskojahan nuo vitsatkin ovat.


Kun munien syöminen ja maalaaminen on pääsiäisenä se THE juttu niin eihän miesten tarvitse pääsiäisenä mitään vaatteita käyttää. Vaatteiden sijasta miehet voivat yhtenä rintamana marssia kauppaan hakemaan läjäpäin vartalomaaleja ja sitten vaan munan maalaushommiin.


Toki saattaisihan siinä olla virkamiehille hieman selittämistä, kun maalattuna päätyisi kadulle loikkimaan kinderin väreissä: ruskeaa ja valkoista, munien pääväritys. Toisaalta onhan tuo kokonaisuudessaan myös kevään väritys, joten virkavallan lähestyessä voi kuitenkin helposti maastoutua vaikkapa syöksymällä maahan. Kyllä sillä tekniikalla saa hetken aikaa miettiä sopivaa selitystä virkavallalle.


Saattaahan se maalattu mies päätyä virkavallan hotelliin, mutta silloin kannattaa varmistaa siitä, ettei pääsiäisen munajuoksua ole tehnyt yksin vaan hyvän ystävän seurassa. Jokainenhan sen tietää, että aina löytyy joku, jolle voi soittaa, että pääsisi pois Valtion hotellista, mutta tosi ystävän paikka on siinä vierellä, samassa putkassa. Siinähän sitä ollaan kuin kukot tunkiollaan. Sinä ja minä. Yhdessä voidaan sitten arpoa, että kumman vuoro on tällä kertaa soittaa vaimolle...


Munarikasta pääsiäistä tasapuolisesti kaikille!
@Voikku & Jen Lou

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa