Lukumaraton lähestyy

Taas on se aika kuukaudesta, kun on aika aloittaa lukulistan miettiminen. Viikonloppuna on jälleen lukumaraton ja siihen on ilmoittautuminen jälleen käynnissä. Tällä kertaa Superlulumaratonia luotsaa eteenpäin Jatka lukemista -blogin Henna. Hennan blogista löytyy maratoniin ilmoittautuminen.

Joku taannoin kysyi multa, että miksi ihmeessä haluan viettää kirjojen kanssa 24h, kun sen ajan voisi käyttää johonkin hyödylliseen. Muistan silloisen fiiliksen, kun en osannut vastata siihen mitään. Nyt varmaan vastaisin: siksi, että voin ja haluan. 

Lukumaraton on mulle pakokeino arjesta. Se on, joka kerta seikkailu huoneiden tyyppien kanssa. Olen yrittänyt joka kerta lukea jonkin tietyn määrän. Viime kerralla sivumäärä oli 622 ja vähän ehkä houkuttaisi laittaa paremmaksi. Tällä kertaa, jos siihen 650 sivuun pääsisi niin olisi kiva. Päätavoite ei ole kuitenkaan sivumäärä, vaan laatuaika itseni kanssa.

Maratonia pääsee jälleen seuraamaan täällä blogissa. Teen taas Superlukumaratonista päivittyvän postauksen, johon päivitän väliaikatietoja. Lisäksi matkan etenemistä voi seurata instagramissa rapatessa_roiskuu ja Facebookista löytyykin linkki päivittyvän postaukseen ja sinne varmaan tulee instan tavoin jotain yksittäistä liittyen maratoniin. 

Tule ihmeessä Supermaratonille mukaan ja seuraamaan mun matkaa. 

Kommentit

  1. Onnea lukumaratonille. Minäkin olen perustanut kirjablogin http://kirjojenkuisketta.blogspot.fi/
    mutta en vielä rohkene osallistua maratonille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Apua! Suodatinpussit on loppu!