Burger King - jotain uuttako?

Kävin mieheni kanssa testaamassa kovan suosion saanutta Burger Kingiä. Jonoa riitti ja palvelu oli hidasta. Myyjä palloili kuin mikäkin kassan ja laitteiden välissä niin kuin aivan kaikki olisi ollut hukassa. Kolme kassaa ja he palvelivat useampaa asiakasta saman aikaisesti.

Ostimme ateriat ja hinta oli aavistuksen edullisempi kuin mitä mäkkärissä tai hesessä, mutta muuten eroa ei juurikaan ollut. Samanlainen pikaruokapaikkahan tuo oli kuin mitä nuo edellä mainitut.

Niin ja kummastuttaa oikeasti hehkutus tuostakin yrityksestä. Ei se ruoka edes ollut mitään erikoisen hyvää. Samaa tasoa kuin muissakin vastaavissa paikoissa. Ranskalaiset oli kamalan suolaisia ja hamppari erosi oikeastaan siinä, että välissä oli kuivattua sipulia ja sämpylä toisenlainen kuin yleensä. Niin ja limua saa ilmeisesti juoda niin paljon kuin sielu sietää. Mielestäni koko paikka on täysin yliarvostettu.

Noh pitää jotain positiivista löytää niin hienoahan on se, että tälläisen yrityksen rantautuessa Suomeen syntyy uusia työpaikkoja. Niin ja tietysti se, että lähdettiin miehen kanssa yhdessä testaamaan tuo uusi paikka. Harvoin kun edes yhdessä ehditään ulos lähteä.

Minusta tuskin kuitenkaan tulee Burger Kingin suurkuluttaja. Haen ruokani edelleen paljon mielummin suoraan kaupasta ja kokkaan itse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta