Joulu saapuu pikkuhiljaa

Jouduin antamaan flunssalle periksi. Esimiehelle vannoin, etten kotonakaan tee nyt töitä. Yritän pysyä työkoneesta erossa, vaikka olisi asioita, jotka pitäisi tehdä pois alta ennen joulua.


Joulusiivousta on tehty omien voimien rajoissa. Kuusikin saatiin vihdoin haettua. Muovikuusi tosin, mutta kuusi kuitenkin. Kyllä se ihan kuuselta näyttää, etenkin nyt kun valot ja nauhat ovat paikoillaan. Vielä kun kuusen tuoksun jostain saisi niin tuntuisi aidommalta. Ehkä me siihenkin jotain keksitään.


Omaa joulukalenteria en saanut tänäkään vuonna aikaiseksi, mutta onneksi Onniblogeilla on yhteinen joulukalenteri, johon minäkin pääsin mukaan. Aattona aukeaa minun luukku. Tämän päivän luukun takaa löytyy Sekalaista sakkia ja huomenna Kätsän käsissä.


Lahjat ovat muutamaa Lukuunottamatta valmiit. Vielä pitäisi hieman askarrella ja leikkiä steariinin kanssa. Katsotaan mitä tänään saisi aikaiseksi näin sairaslomalla.


Ihana esimieheni antoi hyvin vinkin flunssan potemiseen: Juo paljon lämmintä. Onneksi teevarasto on täytetty ja kaapista löytyy glögiä. Mennään niillä eteenpäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!