Hyvä muisti.. Ööh not!

Pari päivää sitten sain loistavan ajatuksen Teoriaa Miehistä -sarjaan. Juttu lähti kehittymään loistavasti, mutta... Istuin auton ratissa, eikä mitään mahdollisuuksia kirjata ajatuksia ylös. Nyt muistin uudestaan sen, että olin saanut loistavan ajatuksen ja muistin vielä senkin mihin se ajatus liittyi, mutta en kuollaksenikaan muista sitä ideaa mikä mulla oli. En edes sitä, miten aihe olisi liittynyt miehiin, joten en voi tehdä mitään muistiinpanoja.


Olen omalla kohdallani törmännyt ennenkin tähän samaan asiaan. Saan loistavan idean ja en saa heti kirjattua sitä ylös, asia unohtuu kokonaan. Tai se, että unohdan tavaroita mihin sattuu ja sitten niitä etsitään kissojen ja koirien kanssa. Kyllä se tietyissä tilanteissa hävettää ihan tuhottomasti.


Muisti on kyllä oikeasti jännä juttu. On paljon asioita, jotka mielelläni unohtaisin kokonaan, niin eikös sellaiset asiat pompahda mieleen säännöllisin väliajoin uudestaan ja uudestaan. Saatan muistaa älyttömän määrän laulujen sanoja ja melodioita, mutta sitten en muista sitä, mitä oli juuri sanomassa, jos joku keskeyttää tai puhuu päälle.


Välillä sitä miettii, että saattaisi olla hyvä käydä jollekin asiasta kertomassa, mutta kunhan ehtii ja jaksaa ja ylipäätään muistaisi tehdä asialle jotain. Toisaalta vielä ei ole mitään niin akuuttia muistin takia tapahtunut, joten no panik. Niin ja sitten käy niin kuin nyt. Alunperin piti kirjoittaa jostain ihan muusta. Mutta sitten tuli mieleen muisti ja kirjoitinkin tästä.


Mutta ei auta. Kaipa se pitää töihin päin lähteä. Hyvää huomenta siis kaikille tasapuolisesti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa