Lukulista - Eliitti

Kiera Cassin Valinta-sarjan toinen kirja, Eliitti, pamahti kirjakauppoihin 19.9. Pakkohan se oli heti mahdollisuuksien tullen käydä ostamassa omaan kirjahyllyn jatkeeksi, sillä tiedän sarjan olevan sellainen, jonka voisin lukea uudestaan ja uudestaan.

Sarjan ensimmäisessä kirjassa, Valinnassa, Illéan prinssi Maxonin täytyy 35 valitun joukosta löytää itselleen puoliso. Eliitti puolestaan jatkaa siitä mihin Valinta jäi. Valinnan 35:stä nuoresta naisesta on valikoitunut kuuden nuoren naisen Eliitti ja tyttöjen välinen kilpailu Prinssi Maxonin sydämestä muuttuu voimaakkaammaksi, lähes tulkoon raivokkaaksi.

America ei ole varma omista tunteistaan ha käy kamppailua kahden miehen välillä: kuuluuko hänen sydämensä ensirakkaudelle Aspenille vai rakastaako hän Prinssi Maxonia, jonka kanssa hänen elämänsä muuttuisi täysin. America kaipaa lisää aikaa päätökseensä ja samaan aikaan muut Eliitin tytöt kiristävät verkkojaan Prinssi Maxonin ympärillä tietäen tarkalleen mitä he haluavat. America meinaakin pettymystensä vuoksi menettää mahdollisuutensa Maxoniin.

Kirjan tapahtumat ovat hyvin rikkaat ja värikkäät. Kirjan tapahtumista löytyvät kapinallisia, juonittelua ja petturuutta. Mihin valinta etenee ja kuka lopulta päätyy Prinssi Maxonin puolisoksi? Sen meille toivottavasti kertoo sarjan kolmas kirja, Ainoa, jota tosin saa taas tovin odottaa. Kauppoihin sen pitäisi tulle keväällä 2017.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!