Superlukumaratonin päivät 5-7

Eilen illalla saattelin Runotytön tarinan päätöseen. Luettuja sivuja on nyt takana 897 ja nyt ajattelin jatkaa matkaa nopea tempoisen Amyn kanssa. 

5. Toinen Amy. Replica. Marilyn Kaye, 2000. Juva: WSOY

Toinen Amy on Replica-sarjan kolmas kirja. Kirjassa Amy tapaa toisen Amyn, joka on luonteeltaan kuitenkin täysin erilainen, vaikka he näyttävät samalta. 

En muistanutkaan, että ensimmäinen kasvotusten tavattu kloonisisko oli tuollainen, täydellinen vastakohta Amylle. Miten paljon vuosien aikana unohtaakaan kirjoista. Sivuja kirjassa oli 149.
6. Täydelliset tytöt. Replica. Marilyn Kaye, 2000. Juva: WSOY

Amy pääsee osallistumaan New Yorkissa järjesttävään kirjoituskilpailuun. Kisamatka tosin menee Amyn kohdalla ihan toisella tavalla kuin kukaan uskalsi edes ajatella. Kirja tarjoaa 149 sivua seikkailua ja vauhdikkaita tilanteita hotellihuoneissa sekä steriilissä sairaala ympäristössä.
7. Salaseura. Replica. Marilyn Kaye, 2000. Juva: WSOY. 

Amyn koululla tapahtuu outoja asioita ja oppilaita katoaa teille tietämättämille. Myös Amyn poikaystävä saa oman osansa koululla tapahtuvien outojen asioiden joukosta tullessaan vainotuksi. Amy pääsee suosittujen joukkoon, mutta joutuu huomaamaan sen käyvän jopa hengenvaaralliseksi. Kirja tarjoaa lukunautintoa 135 sivun edestä.

Tässä vaiheessa maratonia takana on 1250 luettua sivua ja seitsemän kirjaa. Aika aloittaa Poldarkin lukeminen ja sille jää sopivasti reilu vuorokausi lukuaikaa
8. Poldark - Kapinallinen. Winston Graham, 2017. Tanska, Nørhaven: GUMMERUS.

Poldark- Kapinallinen vie lukijansa 1780 luvulle. Kirja on sarjan ensimmäinen ja se tempaisee lukijansa pieneen kaivoskylään Englantiin, johon Ross Poldark palaa haavoittuneena Yhdysvaltain vapautussodasta. Kirjassa on luettavaa 555 sivun vertan.

Koska Uuden vuoden aatto on paukku-aran koiran kanssa mitä on, jäi kirja pahasti kesken. Kirjasta pääsin sivulle 149 asti. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!