Joulukuun superlukumaraton 25.-31.12.

Se on ihan kohta! Nimittäin ensin joulu ja siitä sitten jatketaankin superlukumaratonin kanssa yhteistä loman viettoa. Kokonainen viikko lukuailaa ja minulla on vielä lumaakin kolo tuo aika. Täytyy kyllä jo tässä vaiheessa tunnustaa, että  en kyllä kolo aikaa pysty mitenkään lukemaan. Mutta parhaani kuitenkin yritän. 
Koska Joulukuun lukumaratoni ei ole ihan tavallinen vaan supermaraton, on maratonille annettu 7 vapaaehtoista haastetta. Oman lukulistani olen yrittänyt näiden mukaan laatia, jotta saison murrettua sitä tavallista kaavaa, jolla kirjoja valitsen luettavaksi. Tätä maratonina emännöi Hogwarts Library -blogin Lotta ja Lotan blogista voi käydä katsomassa tarkempia tietoja maratonista ja samalla ilmoittautua maratonille mukaan.
Lukusuunnitelman kohdalla vain yksi kohta on auki. Koska on joulu ja loma, vietän paljon aikaa pyjama päällä. Voi olla, että siihen vielä joku kirja tulee lisättyä tai sitten ei. Aika näyttää. Maratonin etenemistä pääsee taas seuraamaan täältä blogin puolelta sekä instagramista.

Millaisia suunnitelmia teillä on joulun välipäiville? 

Kommentit

  1. Onnea lukumaratonille! Joulun jälkeen kirjat taas odottavat. Ihanaa joulun aikaa sinlle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toiveena on että lahjojen joukosta löytyisi muutama uusi kirja. :) Hyvää joulua myös sinulle <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!