Teoriaa Miehistä - Kauneus on katsojan silmissä

Sarjamme Teoriaa Miehistä jatkuu. Sarjan aikaisemmin julkaistut osat löytyvät koontina täältä.

Usein sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä, mutta kuitenkin usein tuntuu, ettei mikään riitä. Etenkään nuorille kundeille tai vähän vanhemmille miehille. He odottavat, että nainen olisi täydellinen seksipakkaus, jota voi näytellä ja esitellä muille kuin jotain palkintoa. 

Naisella tulisi olla täydellinen kroppa, isot rinnat ja kauniit pyöreät pakarat, joita on hyvä puristella. Samaan aikaan pitäisi olla siroluinen ja vartalossa ei saisi olla senttiäkään ylimääräist. Niin ja naaman tulisi olla kuvan kaunis ja ehostettu blondeja hiuksia unohtamatta, Kaiken lisäksi naisen tulisi näyttää hyvältä ihan kaikissa vaatteissa tai oikeastaan mieluiten ilman niitä. 

Ongelmana tuppaa vain olemaan se, ettei kuukaan nainen saatika sitten nuori tyttö pysty täyttämäään tuollaisia vaatimuksia. Oikeasti, sillä jokainen tervejärkinen nainen haluaa, että häntä arvostetaan hänen itsensä vuoksi eikä kuppikoon tai pakaroiden pyöreyden saatika sitten niiden kiinteyden vuoksi. 

Kyllä sitä tulee usein ihmeteltyä miesten tapaa huomioida naisen luonnollinen kauneus: "Vau! Onpa isot hinkit! Onks noi silikonia?" Niin ja tämä kysymyshän esitetään rinnoille, ei naiselle itselleen. Tai vaihtoehtoisesti: "Vähäks sulla on hyvä perse!" Ja ne kourat ovat samantien liimaantuneet pakaroihin kiinni. Siinä vaiheessa kun nainen ärähtää miehelle tästä, katsovat äijät huuli pyöreinä naisen reaktiota, kun tämä ei nyt millään ymmärtänyt heidän kehujaan, 

Kaikesta päätellen miehet eivät vain ymmärrä luonnollisen kauneuden päälle. Heille kauneutta on ne ulkoiset ominaisuudet ja sisäisestä kauneudesta viis, Kukapa sisäisellä kauneudella mitään tekee, jos kaikki ulkoiset ominaisuudet ovat kunnossa. 

Ulkoa kaunis ja sisältä mätä. Silmistähän sen yleensä näkee, sillä silmät ovat sielun peili. Kauneutta on monenlaista. Sen kun miehetkin oppisivat joskus ymmärtämään.

Toki myös naisista löytyy samanlaisia ihmistyyppejä ja mainittakoon tämä ihan tasa-arvon nimissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta