Visiitti eläinlääkärissä

Alkuviikosta lähdettiin Sofin korvien takia eläinlääkärin puheille. Sen verran reppanalta ja kipeältä tuo näytti roikkuvan korvansa ja jatkuvan pään ravistelunsa kanssa. Hyvä, että mentiin ja näin jälkiviisaanhan on vielä parempi sanoa, että olisi pitänyt mennä jo aikaisemmin..

Korvatulehdushan sieltä löytyi ja kun siinä kyselin lääkäriltä, että voisiko se johtua jostain ruoka-aineesta, pudisteli tämä vain päätään. Ei kuulemma ollut koskaan nähnyt allergian puurouttavan vain toista korvaa. Korvatulehdus oli puhtaasti hiiva- ja bakteeriperäinen. Onneksi näin. Ei tarvitse taas käydä ruoka-aineita läpi vaan uskallettiin ottaa Sofin ruokalistalle jotain muutakin kuin kanaa, kalkkunaa ja lammasta. 
Lääkkeitä tulikin koiruudelle sitten vähän joka lähtöön. Saatiin uusi puhdistusainepullo, antibiottipohjaiset korvatipat sekä perus pilleri-biotit. Nyt korva alkaa olla jo parempi. Onneksi, sillä lääkekuuritkin päättyvät huomisaamuun. Kontrolliin pitäisi kuitenkin mennä. Mahdollista on se, että sieltä tulee vielä yksi antibiottikuuri, mutta sen näyttää sitten aika. 

Meidän onneksemme kontrolli on jo eläinlääkärin uudella vastaanotolla niin ei tarvitse koiruutta väkisin raahata sisälle. Se kun tietää jo sen vanhan paikan ja vetäsee viimeistään tutkimushuoneessa liinat kiinni ja on sitä mieltä, ettei sinne jää. Yritä siinö sitten pitää koira rauhallisena ja paikallaan niin, että eläinlääkäri ja -hoitaja pystyvät toisen tutkimaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!