Jatkuvaa väsymystä

Jos joku nyt kysyisi, että mitä olen tehnyt lomallani, vastaisin varmaan, että nukkunut. Tottahan se on. Miehelle eilen tuumailin, ettei tämä voi enää olla leiriväsymystä, kun leirikin loppui puoltoista viikkoa sitten.

Rehellisesti olen nukkunut ja paljon. Aamulla on vaikea päästä sängystä ylös ja saada itseään liikkeelle. Vähänkään jos istahtaa alas, sitä huomaa nukahtaneensa. Sama juttu on oikeastaan lukemisen kanssa. Eilen sain kiskottua itseni vasta viiden aikaan sängystä ylös ja mielestäni menin ihan ajoissa nukkumaan ja sitä rataa. Heräsin kyllä paljon aikaisemmin, mutta en vaan jaksanut nousta.

Toisaalta joo, olen lomalla ja saan nukkua pidempään, mutta en nyt silti haluaisi nukkua koko lomaa.. Noh jos tämä tästä. Nytkin mies vaan tuumasi illalla, että jos veisin hänet töihin, niin saisin itseni liikkeelle.

Kommentit

  1. Ethän raskaana ole? Itse ainakin alkuraskaudesta vain nukuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ainakaan tietääkseni. Negaa näytti testi pari päivää sitten ja uusi kierto alkoi eilen. Sitä vaihtoehtoa mietin aluksi itsekin.. Toisena vaihtoehtona mietin, että rauta arvot saattaa olla tosi alhaalla.. Se selittäisi aika paljon.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!