Lomasuunnitelmia

Olen tänä vuonna jakanut lomani kahteen osaan: kaksi viikkoa ja kaksi viikkoa. Toki jälkimmäisellä lomapätkällä vietän ennen vuosiloman alkua leiri- ja siirtovapaita pois alta ja näin ollen sain jälkimmäiselle lomaviikolle neljä viikkoa lepoa. En valita ollenkaan, että näin kesällä vapaita ja lomia kertyy pidettäväksi huimat kuusi viikkoa.

Tämä ensimmäinen lomapätkähän on lähinnä mennyt nukkumiseen ja siivoiluun. Mitään muuta en oikeastaan olekaan saanut aikaiseksi. Kirjoitusinto on myös löytynyt ja luonnoskirjanen on saanut vakipaikkansa kassista. Aina mukana, jos vaikka jokin hyvä ajatus sattuisi putkahtamaan mieleen. Tämän lomapätkän aikana olisi vielä tarkoitus nähdä niitä ystäviä, joiden kanssa yhteydenpito tuntuu aina jäävään. Kolme ystävää odottavat tulevansa nähdyksi. Tälle pätkälle ei sitten olekaan muita suunnitelmia, sillä miehellä alkaa lomat vasta myöhemmin, paitsi tietysti siskoni rippijuhlat. <3

Jälkimmäisellä lomapätkällä olemme miehen kanssa sama aikaa lomalla huimat puolisentoista viikkoa. Minä kun pääsen aloittamaan vapaa-/lomaputkeni vasta puolesta välistä viikkoa ja mies heti maanantaina, jolloin minä olen vielä onnellisena leirillä. Yhteisen loman aikana olisi tarkoitus käydä Flamingon kylpylässä käyttämässä häälahjaksi saatu lahjakortti pois. Lisäksi lomalla lähdetään koiruuden kanssa mökille viikoksi. Mökkiviikko olisikin sitten meidän yhteisen loman vikalla viikolla. Sitten mies palaa töihin ja minä jatkan lomailua yksin.

Jälkimmäiselle kahdelle viikolle olisi ehkä luvassa saaristomatka geokätköillen sekä mahdollisesti visiitti rannikon toisella puolella Tallinnassa. Pääsääntöisesti ajattelin vain ottaa rennosti ja nauttia. Kirjoittaa, kirjoittaa ja kirjoittaa. Jos saisin vaikka noita kirjaprojekteja eteenpäin, niin ja mahdollisesti taas tuota joulukalenterivaihtoa myös. Lomalla kaikkein parasta on se, kun saa käpertyä hyvän kirjan kanssa sohvan nurkkaan ihan hyvällä omalla tunnolla. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!