Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sumussa kulkija

Viimeiset päivät ovat menneet ihan sumussa. Sitä on vaan jotenkin yrittänyt pysyä liikkeessä. Ihan koko ajan. En ole halunnut pysähtyä, sillä pysähtyminen olisi nostanut kaiken pintaan.


Kuluneiden päivien aikana sitä on tullut laitettua asioita tärkeysjärjestykseen. Olen puhunut pitkiä puheluita milloin kenenkin kanssa. Olen puhunut miehen kanssa. Olen saanut käpertyä kainaloon ja olla siinä.


On ollut hetkiä, jolloin ei ole sanoja tarvittu. Toinen on ymmärtänyt ilman niitäkin. Tukea, ymmärrystä, sitä on riittänyt. Samoin kuin huolta. Arjessa on yritetty pysyä kiinni. Se pitää järjissään.


Nyt vain odotan. Onneksi tänään on töitä. Se pitää liikkeessä. Se pitää ajatukset kasassa. Edes jotenkin. Kaikessa uskoo, kaikessa toivoo. Tänään rukoukset kulkee matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti