Kattopesujen kirous

Kerrostalo asumisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Siinä missä talvella välttyy pääsääntöisesti lumitöiltä ja kesällä nurmikon leikkuulta, on puolestaan kiinteistön kunnossa pidin kannalta täysin muiden aikataulujen ja tiedottamisen varassa. Meillä on tällä hetkellä käynnissä kattojen pesut ja huoltomaalaukset. Juuri nyt odotan työnjohtoa saapuvaksi, jotta pääsisin keskustelemaan jonkun suomea osaavan kanssa heidän korvausvelvollisuudesta auton tuulilasia kohtaan.


Juu, onhan tästä tiedotettu ja autoja pyydetty siirtämään, mutta vain toiselta parkkipaikalta. Sieltä me kiltisti toimitettiin auto viikoksi evakkoon, kun olivat sen ensin onnistuneet punaiseksi värjäämään. Toisen puolen parkkipaikalle ei kuitenkaan mitään siirtokehotusta ole tullut, joten toisen auton saimme pidettyä pihassa.


Tänään sitten aloittivat aamulla katon pesun. Lopputulos on valkoisen auton punapilkullinen keula ja kiven iskemät tuulilasissa. Paikalla vain työntekijöitä, jotka ei puhu sanaakaan suomea ja työnjohto lupasi tulla katsomaan. Kohta olen tunnin odottanut. Ihan perseestä!


Näin meillä täällä. On se vaan jännä, että jos painepesurilla kattoja pesevät, eivät tajua sitä, että kyllä se paska lentää ihan joka suuntaan. Ja vaikka olen lomalla, ei yhtään huvittaisi puoltapäivää odottaa jotain paikalle.

Kommentit

  1. No voi harmi! Toivotaan, että tilanne ratkesi myönteisellä tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja. Työnjohdon mielestä jäljet eivät ole heidän takiaan tulleet, mutta ihmetys on suuri, että mistäs sitten kun ne ei siinä eilen vielä olleet. Vaihtoehtona on koko taloa terrorisoivat lapset..

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!