Lukumaraton 2016

Bongasin Ketun luola blogista lukumaratonin. Tarkoituksena on siis lukea 24 tunnin kuluessa mahdollisimman paljon. Huoltotaukoja saa pitää, samoin kuin lepoajan, mutta toki ne vähentävät lukuaikaa. Koska olen lomalla ja sataa vettä niin mikäpä olisikaan parempi tapa viettää päivää kuin lukumaraton.

Tänään on myös muutenkin äärimmäisen hyvä päivä viettää kirjan ääressä, sillä miehellä on pitkä päivä töissä. Näin ollen aloitan maraton urakkani sen jälkeen kun olen vienyt hänet töihin ja palannut takaisin kotiin. Vielä pitäisi hieman katsoa valmiiksi tuota lukemista, mutta toisaalta tämä maraton voisi hyvinkin kulua Diana Gabaldon matkantekijä-sarjan parissa.

Tämä lukumaraton on ensimmäiseni, mutta todella toivon, ettei se jää viimeiseksi. Maratonin etenemistä voikin seurata instagramin puolelta: Rapatessa_roiskuu ja blogiin on tulossa maratonin jälkitunnelmia sitten perästäpäin.

Jos sinä haluat vielä tämän päivän aikana tehdä extempore osallistumisen lukumaratonille niin ilmoittautumaan  pääset tästä ja samalla saat myös tarkempia tietoa lukumaratonista.

Kommentit

  1. Kiva idea tuo lukumaraton. Tyttäreni osallistuu siihen. Kerrohan sitten mitä kirjoja luit.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!