Yksin kotona kaksin

Eilen illalla mies otti ja lähti erään tuttavansa kanssa kätkoilemään. Noh ei ole vielä kotiutunut tuolta reissulta ja illaksi olisi menossa vielä töihin. Kyllähän tuo minulta kyseli, että onko ok. Miksei olisi? Olenhan minäkin paljon työni puolesta poissa kotoa, niin miksei hänkin voisi välillä käydä tuulettumassa ihan äijäporukalla. Tiedän, että olisin halutessani päässyt kyllä mukaan, mutta jostain syystä jään ennemmin kotiin.

Jäin siis yksin kotiin.. Tai siis oikeastaan kaksin. Koirahan on koko ajan ollut täälllä seurana. Aattelin, että ehdin tehdä vaikka koko illan kurssitehtäviä, mutta löysinkin itseni sitten porukoiden pöydän äärestä juomasta kahvia. Hups. Se siitä tehokkaasta ajasta. Noh, kotiin tultua lähdin neidin kanssa puistoon ja siitä sitten aikalailla suoraan nukkumaan.

Oli outoa käydä yksin nukkumaan. Silloin kun on pois kotoa niin se on ihan ok, mutta nyt tuntui, ettei millään saa unen päästä kiinni. Toivoin, että aamulla kun herään, olisi mies ollut sängyssä, mutta ei. Missä lie viipottavat menemään tällä hetkellä. Noh, eiköhän se kohta kotiudu. Toivottavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta