Rakkausviikko (7.-14.2.)


Iltasanomat lanseerasivat viime vuonna rakkausviikon. Nyt on siis toinen rakkausviikko ja tänä vuonna rapatessa roiskuu -blogi on omalla panoksellaan tässä mukana.

Rakkaus on jotain hyvin ihmeellistä. Se vie ajat alta ja saa hymyn korville. Muistan edelleen ensimmäisen keskustelun mieheni kanssa. Siitä keskustelusta tulee ihan pian seitsemän vuotta kuluneeksi. Muistan meidän alkuajoistamme paljonkin. Muistan, kuinka mieheni ajoi yhdeksi yöksi tapaamaan minua koululle, koska jouduin olemaan sen viikonlopun yhdessä tapahtumassa kiinni.

Meillä on ihan omat jutut ja yhteinen harrastus, joka liikuttaa meitä yhdessä ja erikseen. Me puhumme oikeastaan aivan kaikesta. Asioiden oikeilla nimillä. On siinä itselläkin hyvä olla kun toinen tuntee ja tietää. Mieheni tunnistaa minun sokereiden heittelytkin minua paremmin.


Sen minkä olen melkein seitsemässä vuodessa oppinut on se, että ihminen voi muuttua. Ja suurin muutos tapahtuu rakkauden kautta. Mitä enemmän rakastaa sitä enemmän arvostaa toista ja kunnioittaa juuri sitä millainen toinen on. Niin ja toisen arvostaminen ja kunnioittaminen on myös sitä, ettei toista halua satuttaa tai loukata.

"Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Niin pysyvät nämä kolme: Usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!