Jännitystä ja odotusta pelonsekaisin tuntein...

Häihin on hieman reilu kaksi kuukautta aikaa ja tekemistä riittää. Kutsutkin on vielä lähettämättä, siis suurimmaksi osaksi. Niistä kun puuttuu tuo sulhasen allekirjoitus. Toki osa kutsuista on saatu eteenpäin... Onneksi. Meidän pelastukseksi olen osalle vieraista, joiden tiedän joutuvan työpäiviä sovittamaan päästäkseen paikalle, ilmoittanut jo etukäteen päivämäärän ja pyytänyt heitä varaamaan sen kalenterista.

Tarjoilut on mietitty ja hääkimpusta ja sulhasen vieheestä on tehty koevedokset. Oli pakko kokeilla etukäteen niiden tekeminen, jotta tietäisin, että onko minusta siihen vai joutuisiko kuitenkin tilata jostain. Kaasojen kanssa olen ehtinyt istua alas ja miettiä hääpäivää hyvän ruuan merkeissä. Kuitenkin tuntuu, että olen unohtanut jotain, vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa.

Avioliiton selvitys on haettu hyvissä ajoin ja kuulutuksetkin on jo tällä viikolla. Pitää siis repiä itsensä sunnuntaina ajoissa ylös ja raahautua kotikirkkoon niitä kuulemaan.

Onneksi ihanat kaasoni ovat polttareiden kanssa ottaneet huomioon työni tuomat rajoitukset. *heh* Toki mitäpä he olisivatkaan voineet kun ilmoitin, että koko kesään mahtuu kolme kokonaan vapaata viikonloppua. Niinpä he katsoivat niistä itsensä sopivamman.

Tänään oli sitten postin mukana tipahtanut tieto polttareiden ajankohdasta ja tarvittavista varusteista. HUI! Ne on jo ensi viikolla. APUA!! Nopeasti piti etsiä passi ja sen jälkeen huokaista helpotuksesta. Kyllä se on vielä voimassa. Eipä siis tarvitse polttareiden vuoksi hankkia pikapassia lentokentältä.

Listan läpi luettuani soittelin vielä kaasot läpi ja varmistelin, että olin ymmärtänyt viestin oikein. Kyllä, tiedossa on siis yön yli reissu ja vinkiksi sain, että Isä meidän -rukous olisi hyvä osata mahdollisimman monella kielellä.

Jännityksellä siis odottelen mitä ensi viikko tuokaan tullessaan.. Voi luoja..


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!