Toisenlaista penkkiurheilua

Kesä tulee ja meidän visiitit koirapuistossa lisääntyy. Koiramme kun nauttii suunnattomasti puistossa olemisesta ja päivässä saattaa useampikin tunti vierähtää puistossa palloa tai keppiä viskoen. Yleensä sitä itse tulee vain pönötettyä paikoillaan, mitä nyt tulee liikuttua sen verran, että kävelee puistoon ja takaisin kotiin tai siirtyy muutaman askeleen verran kohti palloa tai keppiä ellei otus tuo sitä suoraan jalkoihin.

Meidän lähikoirapuistosta löytyy kuitenkin muutama penkki, joten päätin kerrankin yhdistää hyvin ja hyödyn ja ottaa itseä niskasta kiinni. Jos kerran koira jaksaa juosta niin miksi minä en käyttäisi aikaa hyödyksi.

Penkkejä katsellessa mieleen tulikin heti muutama liike, joita niitä apuna käyttäen pystyisi helposti tekemään. Neljä liikettä penkeille ja kolme seisten. Ei huono. Yhden liikkeen jälkeen tuli toki heitettyä koiralle vuoroin palloa ja vuoroin keppiä, mutta eipä mennyt ainakaan puistossa oloilu minun kohdaltani paikalla pönöttämiseen.

Tästähän voisi tehdä ihan tavan. Eipä tarvitsisi enää itselleen keksiä tekosyitä, ettei lihaskunnon ylläpitoon jää muka aikaa, jos koiran kanssa viettää laatuaikaa koirapuistossa.

Kolme sarjaa ehti hyvin tehdä kaikessa rauhassa. Ja ei haittaa yhtään, jos ohi ajajat katsovat pitkään. Ehkä innostani tarttuu heillekin jotain.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!