#Mainiomarraskuu Kooste 1.Olen löytänyt blogille vihdoinkin ehkä jonin järkevän suunnan jota kohti lähdetään kulkemaan. Ensinnäkin blogi löytyy myös facebookista Rapatessa Roiskuu -sivuston takaa. Niin ja joitain haasteita sun muita kuviia voi käydä katsemassa nyt myös instagramista. Siellä käytössä on tosin eri nimimerkki, kun ei tuota vanhaa sinne saanut. Mutta siis Nihpe -> instagram. Siellä aktiivista toimintaa. Ainkain tällä hetkellä.

Niin ja sitten on tietysti tuo Bloggaajien blogiyhteistyö, joka innostaa ihan uudella tavalla tänne blogin puolelle kirjoittelemaan ja ihan uudenlaisista näkökulmista. Tällä hetkellä on menossa #mainiomarraskuu kuvahaaste, josta kuvat on instagrammista nähtävillä tuolla tägillä ja viikottain teen koonnit myös tänne blogin puolelle. Kuvahaaste onkin Meriannen käsialaa. Meriannen kirjoittaakin äärettömän mielenkiintoista blogia erityislapsen kanssa elämisestä ja tuo blogi on ihan päivittäinen tarkistuksen kohde omalla lukulistallani. Suosittelen siis sitäkin.


Tuossa yllä siis koko mainion marraskuun kuvauslista. Lähtökohtaisesti jokaiselta päivältä tulisi yksi kuva, joka jaetaan paikassa X. Tuo X on kohdallani instagram ja sitten kuvakoosteet tulevat tänne yleensä sunnuntaina. Tai sitten näin maanantaisin, kun minulla on enemmän aikaa istua koneen äärellä ja rauhassa käydä läpi mennyttä viikkoa.

Hei Halloween!
Hei Halloween!

Minähän en erityisesti halloweenistä välitä. Kotoani ei oikeasti löydy yhden yhtä halloween koristetta. Mutta sitten taas toisaalta... Geokansa viettää halloweenina perinteistä Hallo? Geoween -juhlaansa, jossa olemme nyt kahtena vuotena käyneet paikalla pyörähtämässä. Sen suurempaa intoa ei kummallakaan meistä ole jäämään tuohon tapahtumaan sillä tuo karmiva geokansa tuppaa yleensä olemaan enemmän ja vähemmän päihteiden vaikutuksen alaisena ja kun kyseessä on kuitenkin ventovieraat ihmiset niin ei kiitos. Tosin emmehän me käy baareissakaan. Sattumoisin samasta syystä.

Jälleen oli miittiin rientänyt jos jonkinnäköistä karmivaa olentoa ja tarjoilupöytäkin notkui mitä erikoisemmista herkuista. Noh meille tapahtuma oli tänä vuonna oikeastaan nimmi vieraskirjaan ja kohti uusia seikkailuja. Oli riittävä visiitti.

Toki visiittimme aikana oli erinäköiset kisailut käynnissä ja paikalla olleet tutut olivat kisoissa mukana, joten  jääneet kenenkään kanssa rupattelemaankaan sen enempää. Niin ja pyhäinpäivä kun oli ja se oli aamusta asti jo pyhitetty kätköilylle. Joten sille linjalle oli helppo siirtyä takaisin.

Lahja itselle
Lahja itselle!

Lahja itselle oli toinen mainion marraskuun kuva. Tällä kertaa on kyllä pakko myöntää, että kengät ei ole tosiaan eilen ostetut vaan tiistaina. Mutta mutta.. Kun rahat on loppu ja on viikonloppu ja palka tulee vasta maanantaina siis tänään.

Mutta nuo kengät tuntuvat edelleen uusilta ja ennen kaikkea ne tuntuvat omilta. tuntuivat jo kaupassa. Minun onnekseni ne oli tarjoushintaan ja ovh:ta katsellessa voin vain todeta, että ilman tarjousta olisi nuo ihanat uudet vaelluskengät kyllä oikeasti jääneet kaupan hyllylle.

Ja se mikä tässä on tällä hetkellä jotenkin koomisinta on se, että noita kenkiä meiltä löytyy tällä hetkellä kaksin kappalein: minun ja mieheni. Shhh! Eihän kerrota kellekkään? Eihän? Joku voisi oikeasti luulla meitä hieman tärähtäneiki.

Mutta paras lahja itselle oikeasti on jotain hyödyllistä. Toki olisin voinut mennä kauppaan ja ostaa jotain hyvää, mutta tiukassa rahatilanteessa olisi vain harmittanut entistä enemmän. Ja sitä paitsi paras hemmottelu on pieni metsälenkki kätkön perässä, jossain pusikossa tietäen, ettei sukat ole heti märät ja että jaloilla on ylipäätään hyvä olla. VIelä jos kantapäiden kivut vaivaavat ja uusiutuvat niin en ala.

Että tälläinen marraskuun aloitus tällä kertaa. Luvassa on tuon blogiyhteistyön merkeissä tänne blogin puolelle kaikkea uutta, joten pysy kanavalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta