Pahimpia on aamut

Olen kaikkea muuta kuin aamuihminen. Herääminen on vaikeaa ja sängystä nouseminen on vielä vaikeampaa. Etenkin silloin kun mies jää tyytyväisenä, eli melkein joka aamu, vielä nukkumaan. Toisaalta, vaikka en ole aamuihminen, on kiva hetki olla ilman hälinää ja turhaa ääntä. Joten puolensa siis kaikella.


Yritin viikonloppuna siirtää tänne ensimmäisen kuvaamani videon, mutta kuten arvata niin se ei mennyt ihan niin kuin Strömössä. En osannut siirtää sitä puhelimesta koneelle, että olisin saanut sen siirretty youtubeen, että olisin saanut sen tänne. Lumiat kun eivät ole yhteensopivia youtuben kanssa. Siispä ennen kuin keksin jonkin ratkaisun, jää videot puhelimen syövereihin jemmaan.


Joku ehkä miettii, että miksi videot, miksi haluan yhtäkkiä lähtemään leikkimään niillä. Olen vuoden verran seurannut Meriannen huikeaa blogia ja näin meriannen tekemän videon siitä, kun hän opetteli viittomia. Silloin jo syntyi videoimisen kipinä. Olen siis aikoinaan käynyt viittomakielen peruskurssin ja nyt olisi työn puolesta tarve a) palauttaa viittomakieltä mieleen ja b) tukiviittomia mieleen. Joten sille puolelle se ehkä kääntyy. En tiedä vielä.


Mutta pää on tyhjä. Puhelin kettuilee ja en saanut meriannen mielessä -blogiin tökättyä linkkiä. Niinpä lisään sen tähän myöhemmin. Kiitos ja anteeksi.

Kommentit

 1. Saisitko lähetettyä videon itsellesi sähköpostiin? Sieltähän se on helppo ottaa koneelle. Ja videon voi liittää suoraan blogiin samaan tyyliin kuin kuvankin, blogger ilmeisesti tekee siitä youtube-videon. Ainakin joku meillä kotona testasi tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu just noin! Meinasin kommentoida just samaa :D

   Poista
  2. Hyvä tietää. Täytyykin kokeilla, koska tämä avaisi ihan uusia ulottuvuuksia :)

   Poista
 2. Ongelman syykin löytyi. Jostain syystä nettiselain ei antanut tuota videota liittää vaikka sen lopulta löysikin. Noh, selaimen vaihto ja liittäminen onnistui lähes heti :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!