Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

maanantai 14. syyskuuta 2015

Syksy saapuu

Syksy on taas täällä. Nyt voin näin sanoa, sillä, ulkona puiden lehdet muuttavat väriään vihreästä keltaiseen, oranssiin ja punaiseen. Nin ja ne tippuvat pois, riisuen puut lopulta täysin alastomiksi. Silti tykkään syksystä ehkä eniten.

Joku saattaa ihmetellä, että mikä vetään syksyssä niin puoleensa. Saan luvan laittaan jalkaani villasukat ja käpertyä sohvalle hyvän kirjan tai leffan parissa. Saan sytyttää kynttilät valaisemaan hämärtyviä iltoja ja saan myös syksyn edetessä kääntää ajatukset joulua kohti ja lämmittää glögiä ja nauttia sen siemailusta kaikessa rauhassa.

Hämärtyvissä illoissa on jotain rauhoittavaa. Kiireisen työpäivän jälkeen kun ei jaksa leikkiä sosiaalista, ei kukaan sitä odotakaan. Saan antaa aikaa itselleni ja miehelleni. Voin kiskoa vaatetta sään mukaan päälle ja painua tuohon lähimetsään etsimään sieniä tai muuten vain kävelemään koiran kanssa.

Syksyssä on monta hyvää asiaa, vaikka sitä ei aina osaakaan ajatella. Tälle syksylle olenkin jo hieman ehtinyt kartoittamaan vaatekaappia, vaikka senkin kartoitus on vielä pahasti kesken. Vaikka en töihin ensimmäisenä ole jakkupukua kiskomassakaan päälle, löytyy monia ihanuuksia työvaatteiden valikoimaan. Neulemekko ja legginsit. Ne toimii aina. Pitäisi vain saapikkaat käydä hakea lainasta kotiin, jotta saisi nekin taas valjastettua työkäyttöön.

Päivitin blogiinkin syksyistä ulkoasua. Hieman emmin muutosten tekoa ja mielelläni kuulisinkin päivitetystä ulkonäöstä kommenttia.

4 kommenttia:

 1. Hei tykkään tästä uudesta ulkoasusta :) hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eniten mua jäi arveluttamaan siis tuo läpinäkyvyys tekstipohjassa. Mutta kiva jos ei häiritse :)

   Poista
 2. Kaunis, uusi ulkoasu. Syksyssä on niin paljon asioita, joista pidän. Värien kirjo ja tunnelma yleensäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät :) Syksy on vaan niin kivaa aikaa :)

   Poista