Hyvästä päivästä huonoksi...

Yleensä ei hyvää päivää saa juuri millään pilalle. Oikeasti.

Mutta, mutta.. Toisten on vaikea ymmärtää, ettei mua oikeasti jaksa kiinnostaa, että kuka teki ja mitä. Töissä kuulen riittävästi muiden asioita ja jaksan olla niistä kiinnostunut. Vapaalla ollessani en. Ja vaikka kiinnostaisi ja joskus on kiva juoruilla niin tiedän tasan tarkkaan missä seurassa sen teen ja sitä rataa. Niin ja sitä paitsi omassa elämässä on ihan riittävästi elettävää. Oikeasti.

Turha tulla syyttelemään sellaisista asioista, joihin mulla ei ole oikeasti osaa eikä arpaa. Selvittäkää ensin ennen kuin tulette avautumaan.

Toisia tilanne ehkä huvittaa, mutta mua ei. Ja sitten joku vielä joskus ihmettelee miksi en pidä yhteyttä. En halua tietää  kyseisten ihmisten elämästä, koska kun joku muu ilmoittaa jotain niin syy on aina mun. Siis aina.

Että kiitos vaan..

Kommentit

 1. 1. Sinulle kerrottiin mitä oli tapahtunut.
  2. Kysyttiin tiedätkö asiasta.
  3. Tehtiin kokonaisvaltainen selvitys tilanteesta.
  4. Todettiin, että jos mitään ei ole tapahtunut niin asia on selvä.
  5. Luvattiin selvittää asia.
  6. Toivotettiin hyvää jatkoa ja onniteltiin.
  Kukaan ei syyttänyt. :) Ja todettiin vielä, että oli ihan hyvä läppä se väite. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten mielestä hauska. Mua ei naurattanut.

   Poista
 2. Eihän kukaan sulle nauranut, vaan sille jutulle ja eihän sua ees syytetty, vaan kysyttiin, että tiedätkö sä siitä mitään. :) Ei siinä ollut mitään henkilökohtaista. Eikä ollut edes tarkoitus pahoittaa sun mieltäsi tai muutakaan.
  Eikö pääasia kuitenkin ole se, että kysytään suoraan, kun se että saat kuulla kyliltä, että joku syyttää sua jostain, mistä et itse ole tietoinen?

  Mullakin on oma elämä. :) Mulla on työ, opinnot, uusioperhearki ja pitkäaikaissairaus, jonka hoitoon menee oikeasti hirveästi aikaa ja fyysisiä sekä henkisiä voimavaroja. Ei mä halua riidellä sun kanssa, kun omassa elämässä tosissaan riittää tekemistä enempi, kun keskiverrosti monelle muulle.
  Mä toivotan sulle onnea ja menestystä elämässä. :) Enkä toivo sulle mitään pahaa, päinvastoin pelkkää hyvää ja onnea elämässä. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ihan tiedoksi. Mulla ei oo mitään selvitettävää sun kanssa. Olen todennut, että mulla ei oo mitään tarvetta olla sun kanssa missään tekemisissä. Niin ja small talk on ihan työn puolesta hallussa niitä pakollisia tapaamisia varten.

   Niin ja jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin en koe raivoamiseksi sitä, että sanon suoraan ettei mua kiinnosta muiden elämä. Siitä huolimatta jäit jankkaamaan asiasta. Joten jospa antaisit vaan olla.

   Niin ja turhaan avaudut missään siitä, että puhuisin susta paskaa. Et nimittäin kuulu mun keskustelun aiheisiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta