Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Paluu arkeen

Nousen aamulla ylös. Mies nukkuu vielä. Keitän viimeiset kahvit ja jään odottamaan, että toinen heräisi. Voitaisiin yhdessä juoda kahvit, koska toista pannullista ei saa keitettyä. Vaihdetaan muutama sana ja lupaan yrittää tulla töistä kotiin niin, että ehdittäisiin nähdä.

Lähden töistä kiireellä. Tajuan, että en ehkä ehdi kotiin ennen kuin toinen lähtee töihin. Ajan vesisateessa ja kovassa tuulessa motaria. Pidän kahdella kädellä ratista kiinni, jottei tuuli ohjaisi autoa. Ajan parkkipaikan ohi kauppaan ja katson, että auto on vielä pihassa. Ostan kahvia ja kiirehdin kotiin.

Ulko-ovella on avaimet hukassa. Löydän ne ja avaan oven. Juoksen raput ylös ja avaan sisäoven. Miehen dödön tuoksu leijailee ilmassa. Hymyilen ja tervehdin.

Märät jalan jäljet suihkun ovella. Tyhjä koti. Myöhästyin muutaman minuutin. Arki. Tätähän se oli. Keitän kahvia siis vain itselleni ja odotan iltaa, että näen miehen uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti