VIelä reilu viikko..

Nyt on suojat, kypärä ja vaatteet. Niin ja tietysti juomapullot ihan vyöllä varustettuna. Hotellinkin sain tänään vihdoin ja viimein varattua, kun koiralle saattiin hoitaja järjestettyä jo viimeviikolla.

Huone vaurauksen teosta on aikaa noin tunti ja hyvä tajuta tässä vaiheessa, että mainitsin kyllä miksi olemme majoitusta vailla, mutta enpäs muistanut mainita, että milloin olemme majoitusta vailla. Hyvä minä.

Myyntipalveluhan oli tietenkin mennyt jo kiinni, kun tämän tajusin, joten eihän siinä muu auttanut kuin avata sähköposti ja näpyttää vietiä hotellille. Toivon vaan suunnattomasti, että hän, kenen kanssa asioion, toivotti vahingossa tervetulleeksi perjantaina, eikä suinkaan varannut meille huonetta tulevaksi viikonlopuksi.Mitäköhän tässä vajaan kahden viikon aikana vielä tulee vastaan? Toivottavasti ei sen kummempia.

Tämä maraton-reissuhan on meidän ensimmäinen yhteinen reissu aviopuolisoina. Niin ja meidän reissut kun on yleensä täynnä kommervenkkejä ja triplaantuneita matkustusaikoja, joten näinköhän päästään majoittumaan tuolloin kun arvelin meidän ehkä mahdollisesti olevan hotellilla. Noh sen näkee sitten.

Vielä pitäisi reissua varten tehdä matkasuunnitelmat: mitä kautta ajamme, mitkä kätköt on pakko hakea ja tietysti mysteerien ratkominen. Yhdistetty kisa- ja kätköilymatka. Ei huono. Niin ja kylpyläänkin pääsee nauttimaan jos niin haluaa.

Odotan tuota reissua kyllä kuin kuuta nousevaa. En niinkään kätköjen tai maratonin takia, vaikka maraton on ollut haaveena jo ties kuinka pitkään, vaan sen vuoksi, että saan nauttia ihanan mieheni seurasta koko viikonlopun. Niin, että olkoon sitten tämä reissu vaikka meidän harjoitushäämatka 2.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta