Rakkausviikko 8.-15.2.2016

Olen viikonlopun leirin jälkeen ollut niin väsynyt ja olokin on ollut kuin junan alle jääneellä. Jokainen lihas on huutanut hoosiannaa. Onko siis mikään ihme, että rakkausviikkokin pääsi alkamaan niin, etten sitä meinannut muistaa millään.

Eilen illalla juuri ennen nukkumaan menoa, kun ehdin selailemaan uutisia, silmiini osui Iltasanomien sivuita auttamisgenerattorin. Idena onkin se, että mikä on juuri minullle sopiva tapa auttaa tänään. Ajatus on hyvä. pienellä vaivallahan me voimme auttaa muita, jotta kaikilla voisi olla vähän parempi täällä. Itselleni tuo generaattori vannotti, että lupaan järjestää ideointiplaverin töissä ja kuunnella muiden ideoita.

Tämän vuoden rakkausviikon teemana on "minä välitän". Puhutaan siis lähimmäisen rakkaudesta. Ihanaaa! Teema on minulle jotenkin jo valmiiksi niin tuttu, mutta kuitenkin tämän viikon aikana aion seurata rakkausviikon teeman mukaisesti omaa sydäntäni ja päätäni. Aioin välittää muista. Voisin soittaa ystävälle, jonka kansa en taas hetkeen ole ehtinyt puhumaan työkiireiden vuoksi. Ehkä saan järjestettyä aikaa niin, että ehtisimme yhdessä istumaan hetkeksi alas.

Vaikka rakkausviikko alkoi virallisesti maanantaina 8.2. Pidän lupaukseni itselleni. Etenkin nyt kun heräsin tähän hieman myöhään ja kesken kaiken. Tänäkin vuonna tämän rakkausviikon aikana ja hieman sen jälkeen tulee seitsemän virallista rakkausviikon postausta.

Tässä muuten ensimmäisenä tuo viime vuoden rakkausviikon parhaita paljoja, joita voi käydä vilkaisemassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa