Joulukalenteri: 16. Ja 17. Luukku

En eilen vaan saanut aikaiseksi ja illalla en vain enää jaksanut 16. Luukkua kirjoittaa auki, joten tässäpä olisi kerta heitolla kaksi luukkua avattavaksi.

16. Luukku

Oletko koskaan käynyt Escape roomissa? Mistä siinä on sitten oikein kysymys? Escape Room Helsingin kotisivuilla luonnehditaan peliä seuraavalla tavalla:

"Sinut lukitaan huoneeseen tiimisi kanssa ja teillä on 60 minuuttia aikaa löytää ulos ratkaisemalla arvoituksia, tehtäviä ja mysteerejä. Tehtävät eivät vaadi fyysistä voimaa vaan haastavat mielikuvitustanne ja päättelykykyänne. Vihjeiden löytäminen ja yhdistäminen onnistuu valppauden, yhteistyön ja luovan ajattelun voimin. Luvassa on kiihkeää jännitystä ja rutkasti ahaa-elämyksiä."

Pääsin eilen illalla työkavereiden kanssa kokemaan avaruusseikkailun, jossa aluksemme oli vaurioitunut ja olimme päätyneet kahteen eri pelastuskapseliin. Erilaisten ongelmanratkaisujen kautta pääsimme kuitenkin laskeutumaan turvallisesti takaisin maan pinnalle.  Oli ihan hauska reissu. Kyllähän siinä joutui miettimään ja pähkäilemään usemmankin kerran, mutta selvisimme ja se lienee pääasia.

17. Luukku

Hyvä seura ja hyvä ruoka. On aika moneen asiaan hyvä lähtökohta. Escape room pelin päätteeksi kävimme vielå ravintolassa syömässä. Harmiksenne voin tunnustaa, ettei nimimuistini ole mitenkään kehuttava ja en enää kuollaksenikaan muista tuon ravintolan nimestä muuta kuin Lost.

Paikka oli mielenkiintoisen näköinen. Näytti siltä että pöydät ja tuolit haalittu kasaan kirpputorilta. Toisaalta ehkäpä juurikin se teki paikasta myös kodikkaan oloisen.

Kaiken kaikkiaan ilta oli ihan mahtava. Paljon naurua, hymyä ja iloisia ilmeitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!