Joulukalenteri: 5. Luukku

Toisinaan sitä on todella vaikea pysähtyä miettimään joululahjoja. Saatan saada itseni miettimästä sitä, kuinka joulusta on tullut kulutusjuhla muiden joukkoon. Kuitenkin samaan aikaa joulussa on itselleni jotain todella tärkeää.

Yritän epätoivoisesti miettiä lahjoja. Mitä antaisi kenellekkin, mutta kun mitään ns. turhaa en haluaisi antaa. Haluaisin antaa jotain pysyvää tai ainakin hyödyllistä, sellaista josta olisi iloa pitkäksikin aikaa.

Tänä jouluna aattelin väkertää itse lahjoja. Muutamia ideoita on jo syntynyt, mutta entä jos toinen ei osaakaan arvostaa itse tehtyä tai on pettynyt kun ei lahja olekaan mieluisa.

En muista, että milloin olisi ollut vastaavaa fiilistä lahjojen suhteen. Kahden lahjan tarvikkeet sain haettua tänään. Nyt on päässä sellainen sekamelska ja idea mylläkkä, että tässähän menee pieni pää ihan sekaisin.

Jokos sinä olet lahjarumban ehtinyt aloittamaan?

Kommentit

  1. Kiva kun sinulla on joulukalenteri. Joululahjat ovat vielä idea-asteella, ostoksia ei ole vielä tehty. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vuosien saatossa muomannut, että jos jätän lahja hankinnat liian myöhään, en nauti siitä ollenkaan. En ile ollenkaan ruuhkan ja tungoksen ystävä. Nyt alkaa olemaan jo hyvällä mallilla lahjat. Muutama oikeastaan enää puuttuu.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Apua! Suodatinpussit on loppu!