Haluaisitko sinä osallistua?

Vielä on muuten aikaa osallistua tuohon kuva-analyysihaasteeseen, jos innostaa. Seuraava kirjoittajaa ei ole vielä ehditty arpomaan pääsiäisen tuoman hulinan vuoksi. Kirjoitus aikaa on siis jatkettu toistamiseen. Lauantaina 11.4. loppuu kirjoitus aika sitten laitetaan arvonta päälle. Haastehan on Bloggaajien Blogiyhteisön Etnan kehittämä haaste ja kaikki tiedot löytyykin seuraavista linkeistä:
Bloggaajien Blogiyhteityön facebookryhmässä on toinenkin kirjoitushaaste, nimittäin ainekirjoitushaaste, joka on Meriannen ideoima. Ei punakynän pelkoa! Kaikkein parasta. Haaste onkin ollut ihan toimiva ja tällä kierroksella aiheena on ___tie julkaisupäivä on 20.4. Lisäinfoa tuosta löytyykin facebookista Bloggaajien blogiyhteistyö. Tuossa taas muutama linkki, josta löytyy hieman lisäinfoa asiasta:

Itse olen tykännyt hurjasti näistä kummastakin haasteesta. Tosin rakastan kirjoittamista muutenkin yli kaiken. Ja vaikka kummassaki haasteessa on suuntaviivat annettu (Lähinnä siis joko kuva tai otsikko) on muuten kirjoittajalla itsellään vapaat kädet tuotoksensa suhteen. Niin ja tosiaan, kummassakaan haasteessa ei ole pelkoa punakynästä vaan luovasta inspiraatiosta. Tervetuloa siis mukaan osallistumaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!