Missiainestako?

Taas on valittu uusi Miss Suomi. Äkkivilkaisulla ja formaattia sen suuremmin seuraamatta, musta tuntuu, että kyseessä on varsinaiset bimbokisat. Niin ja tarkoitus ei ole nyt ketään missään määrin halventaa, joten älähän kisko niitä herneitä nenään.

Missin tittelistä kisaa joukko ajokortti -iässä olevia teinejä. "Mä olisin hyvä, ku mä oon vähän vanhempi kui noi muut ni mutta on enemmän elämänkokemusta." Ehkä, ehkä ei. Ja parastahan tässä on se, että missiehdokkaiden ikähaitari oli 19-24 ja näitä 24-vuotiaitakin oli joukossa kolme. Onko se elämänkokemusta, että on ehtinyt kaksi vuotta enemmän laittamaan huulia törölle jotain selfietä varten tai että on sen muutaman vuoden ehtinyt keikistelemään vähissä vaatteista kameralle?

Minä en ymmärrä, että mitä kaunista on siitä, että painoindeksin alareunassa olevat tytöt hehkuttaa itseään vähissä vaatteissa. Tarvitseeko todella tälläisen viihdemaailman edustajan, siis ihan oikeasti?

Juuri näillä missikisoilla muokataan ihmisten ajatusta kauniista. Jos olet kaunis pärjäät aina -asennekasvatus on tuottanut tulosta. Suomessa on pilvin pimein erilaisia missejä: Suomi Neito, Miss Suomi, Fitness Missit, Miss Merikot.. Ei kun siis Miss Meripäivä ja Raumalla jopa pitsimissi. Niin ja sitten on nämä paikalliset kisat kuten Miss Helsinki. Onko kauneudesta tehty seksin ohella keino myydä? Seksihän myy, mutta se, että kauneus on se mitä ihannoidaan ja jumaloidaan.

Noh. Toki tämän vuoden missi on kaunis, mutta eipä sitä ole koskaan rumaa missiä valittukaan.


Kommentit

  1. Moikka! Blogissani on sinulle haaste :) clivianna.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Olenkin jo saanut saman haasteen aikaisemmin, mutta en ole siihen vielä ehtinyt tarttua. Taidanpas yhdistää nämä kaksi. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!