Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

perjantai 12. joulukuuta 2014

Kun vähän väsyttää

Nyt sen huomaa, että kahden viikon sairastelu tai lähinnä se yskä on oikeasti vienyt voimat. Kahtena iltana peräkkäin oon nukahtanut kaupasta kotiin tullessa autoon ja eilen otin vielä sellaiset neljän tunnin päikkärit ja illalla ei ollut mikään ongelma edes saada unen päästä kiinni. Jokohan tämä tauti olisi kohta selätetty? En tosiaan halua viettää joulua seuranani sitkeä yskä.

Joulun valmistelut junnaa paikallaan. Yskä kun vetää sitkeästi kaksin kerroin aina säännöllisen väliajoin. Noh onneksi kaaos on enää keittiön pöydällä ja lattioilla. Nuo muutamat kaapin päälliset saavat varmaan olla siinä kunnossa missä on. En ajatellut viettää joulua kaapin päällä tai kaapissa.

Nyt voisin yrittää torjua aamukoomaa ja keittää kahvit. Meitä kun Hesaan päin suuntaan aamusta töihin, tarvitsee pitkää pinnaa. Voi sitä ruuhkan määrää. Jos kahvin voimalla heräisi niin paljon, että jaksaa töihin asti, missä voi juoda lisää kahvia. Niin ja tänään on toimistopäivä. Pitää siis yrittää olla vielä kaiken lisäksi sosiaalinen.

Että hyvää huomenta kaikille tasapuolisesti. Jouluun on tasan kaksi viikkoa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti