Helpot reseptit arkea helpottamaan - Kanarisotto (osa1)

MmKoska meidän talouden ruoka-ajat ovat mitä ovat, tarvitaan aika usein mahdollisimman nopeasti ja helposti valmistuvaa ruokaa. Harvoin kuitenkaan käytämme eineksiä ja pääsääntöisesti teemme ruskean kastikkeenkin itse. Kanarisotto on kuitenkin yksi niistä harvoista ruuista, joissa hieman oikaisen. Tässä siis helppo ja nopea kanarisotto, joka valmistuu hetkessä.

Ainekset:
Kanaa n. 350g
yksi sipuli
Vihannes-riisisekoitus n. 300g

Ohje:
Pilko sipuli ja laita pannulle. Lisää kana ja sekoita. 
 Kun kana on kypsä, lisää joukkoon jäinen vihannes-riisisekoitus. Tai vaihtoehtoisesti vihannekset ja keitetyt riisit. Sekoita huolellisesti ja tasaisin väliajoin.
 Kun vihannekset ja riisit ovat lämmenneet, ota risotto pois levyltä ja anna hetki vetäytyä. Tarjoile vaikka patongin kera.
 Niin ja kanan kansssa sopii suhteellisen moni valkoviini, jos haluaa vielä hieman herkutella päälle.
Näin meillä siis syötiin eilen. Ja mikä parasta noin 5 minuuttia meni ruuan laittaiseen. Kanarisotto oli kyllä eilisen päivän pelastus, kun kello oli jo lähempänä puoltakahtatoista ennen kuin päästiin edes aloittamaan ruuanlaittoa. Tänään minulla on onneksi mahdollista aloittaa ruuanlaitto jo ennen kuin mies pääsee töistä kotiin, joten voin kaikessa rauhassa tehdä ruskeankastikkeen pohjalle spagettikastikkeen. 

Helppoja reseptejä on kerätty Bloggaajien Blogiyhteisön kautta. Tässä joitakin linkkejä helppojen reseptien maailmaan.
Jonna A - Jonlicious
Teija O. - Käenpesässä
Amy - Strongmamy
Aleksandraa Alesya H - My life with love alesya
Satu - Tsajut

Ja tapani mukaan olen hyvin hitaasti lämmennyt tälle haasteelle tai siis en ole ehtinyt ja sitä rataa.. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!