Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

lauantai 13. joulukuuta 2014

Varaslähtö joulurauhaan

Tänään pääsin työkavereiden kanssa ottamaan varaslähdön joulurauhaan eräässä tapahtumassa. Perinteisesti tapahtumassa oli monenlaista puuhaa ja esitystä. Meidän pisteenä oli jouluaskartelua sekä tietysti se perinteinen joulukuvaelma ja eläinten joulurauhan julistus. Askartelusta kerronkin myöhemmin enemmän, kunhan saan mallikuvat otettua.

Tällä tapahtumalla on Helsingin alueella pitkät perinteet ja meidän seurakunta on ollut mukana 24 vuotta. Huima aika. Tämä tapahtuma oli minulle kolmas, niin ja toinen vuosi peräkkäin kun esitän Mariaa joulukuvaelmassa. Niin ja kuten kuvakin kertoo, olen siis huippulahjakas näytteliä, joka eläytyy rooliinsa...
Ja näin meidän kesken voin paljastaa, että vihaan näyttelimistä ihan yli kaiken. Siis oikeasti... Mutta mitäpä työn takia ei tekisi. Niin, toisaalta tämähän on helppo rooli, kun puheenvuoroja ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti