Mitä keksisi ensivuodelle?

Olisin halunnut ottaa uudestaan tuon rullaluistelun puolikkaan maratonin. Olin jo miettinyt, miten harjoittelen, jotta voisin parantaa omaa aikaani ja ehkä sijoitusta. Olin jo ajatellut, että tavoitteena olisi hyvä, jos puolikkaan tuntiin pääsisin. Mutta mutta.. Eipä tästä ole kovinkaan kauaa kun Kuopio Maraton ilmoitti, ettei heille tällä hetkellä tule rullaluistelun matkaosuuksia ja ei tiedetä tuleeko enää koskaan. Onhan noita muutama paikka, jossa pääsisi maratonille rullaluistimilla lähtemään, mutta Savonlinnan tapahtuma on päällekäin yhden leirin kanssa ja muista en tiedä ovatko ne lisenssivapaat.

Ensi vuodelta jää toistamiseen jo minulta väliin myös Mega event. Kolmessa olemme olleet mukana ja tänä vuonna osui päällekäin rippileirin kanssa ja ensi vuonna se menee päällekäin telttaleirin kanssa. Kesän kohokohta jää siis väliin tänäkin vuonna ellemme päätä suunnata ulkomaille megaa varten. Megoista voi käydä lukemassa vanhan blogin puolelta tunnisteilla mega ja mega finland. Mega on ollut sellainen tapahtuma, että sinne on valmistelut aloitettu aina jo tyyliin tammikuussa. On etsitty mysteerit ja ratkottu niitä, etukäteen on mietitty ajoreitit ja sen mitkä kätköt on haettava. On tehty listoja ja mietitty hieman lisää. Se on ollut se kesän kohokohta, se mitä on odotettu koko talvi.

Noh onneksi tässä on vielä aikaa miettiä ensivuotta ja toisaalta olisiko se huono, jos ottaisi vaan ihan rennosti ja ottaisi vastaan sen mitä tulee? Eihän sitä voi koskaan tietää miten elämä heittelee.. Niin, että tarvitseeko loppupelissä elää suunnitellakaan niin kovin pitkälle?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!