Suosittelen: Talvisirkus Uni

Kävimme eilen työkavereiden kanssa virkistymässä ja katsomassa Talvisirkuksen Uni -esitetystä. Ja nyt on ihan pakko samantie sitä hehkuttaa, koska näytökset jatkuvat vain loppiaiseen asti, joten vielä ehtii katsomaan.

Ihan ensimmäiseksi täytyy todeta, että esitys oli todella miellyttävä ja ennen kaikkea lapset oli huomioitu monessakin kohdassa. Ennen esitysen alkamista, kun ihmisiä virtasi sisään hauskuuttivat pilvi-ihmiset ja hiiret yleisöä. Ja muutenkin, esityksessä otettiin yleisö hyvin mukaan.


Itse viihdyin loistavasti. Nauroin, haukoin henkeä ja ihailin taitureiden taitoa hallita oman kehon liikkeet. Koko esitys oli juonen päälle rakennettu. Niin ja koin, että se oli hyvin kerronnallinen. Juonesta ei ollut vaikea saada kiinni. Se oli toimiva kokonaisuus ja ehdottomasti haluaisin lähteä uudestaan. Ehkö ostan ensi vuodelle pukinkonttiin liput ensi vuoden näytökseen minulle ja miehelleni. Tässä muutamia kuvia Talvisirkuksen Uni -esityksestä. Suuret pahoittelut kuvan laadusta, mutta tiedäthän... Ilman salamaa ja liikkuva kohde. Niin ja jouduin tarkentamaan omaan kassiini ensin, että sain kohdistusvalon pois.. Joten lopputulos on mitä on..

"Visuaalis­esti upea ja sielul­taan läm­min­henk­i­nen koko per­heen Talvisirkus on joulu­na­jan ehdo­ton ykkösko­hde. Video­taidetta, tanssia ja sirkusta yhdis­tävässä esi­tyk­sessä nähdään myös harv­inainen ja harv­inaisen huimapäi­nen sirkus­laji kuolemanpyörä. Matkaa höy­hen­saar­ille siivit­tävät kan­sain­väliset huip­puesi­in­tyjät, pien­ten ja suurten illu­u­sioiden mes­tari Joni Paka­nen sekä sirku­sorkesteri Uneton."
Talvisirkus

Mutta suosittelen siis todella, todella lämpimästi. Loistava esitys, joka oikeasti menee vauvasta vaariin. Ja nyt kun joulu on ihan kohta ja jos vielä puuttuu paketteja, niin tässäpä oivallinen idea, vaikka kummilapselle. Mikäpä se parempi lahja kuin yhdessä tekeminen.

Lisätietoja näytöksistä löytyy täältä ja Talvisirkuksesta muuten löytyy täältä. Niin ja tämä ei ollut mikään kaupallinen mainos.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!