Eilen ja tänään

Mies oli yhden yön kätköilyreissulla ja palasi kotiin myöhään eilen illalla. Minä olen ehtinyt viettää laatuaikaa itsekseni kaikessa rauhassa. Tai no en nyt ihan itsekseni vaan koiran kanssa yhdessä. Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä myöntää, että olen istunut koneen ääressä melkein koko eilisen. Poikkeuksellisesti tosin työjuttuihin en koskenutkaan. En sormen päälläkään vaan katselin netflixistä Reigin -sarjaa. Luksusta.

Eilen suunnattiin Sofin kanssa metsäänkin. Täytyihän se sienisadon määrä käydä tarkistamassa ja keräämäässä talteen ennen kuin joku muu ehtisi ensin. Hyvä saalis saatiinkin ja laitoin lähes kaikki suppikset suoraan kuivuriin ja odottamaan talvea. Tälle päivälle siitä jäi kastikesienet.

Tänä aamuna on otettu rennosti. Sofillakaan ei ollut mikään kiire ulos eilisen ulkoilun jäljiltä ja saimme rauhassa nauttia aamukahvit. Mikään ei ole parempaa kuin se, että saa rauhasssa herätä ennen päivän touhuihin ryhtymistä.
Kommentit

  1. Mä oon kans jumittanu nyt kahtena iltana netflixistä tota Reign sarjaa :D en vaan tiedä koska on aikaa jatkaa..nouu. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älyttömän hyvä sarja :) Siihen jää koukkuun hyvin tehokkaasti. Tosin sama juttu oli mulla sen valkoisen kuningattaren kanssa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta