Varaslähtö Jouluun

En ole vielä aloittanut joulusiivousta enkä lahjojen hankintaa. En ole vielä edes ehtinyt miettimään lahjalistaa saatika. En vielä edes tiedä missä vietämme joulua tänä vuonna. Mutta jotain tiedän. Tiedän, että jouluun on tasan 65 päivää jäljellä. Se tietää sitä, että taas tulee kiire joulukorttien ja -lahjojen kanssa. Se tietää sitä, että jotain suunnitelmia pitäisi ehkä tehdä pikku hiljaa. Tai ainakin ehkä miettiä lahjalistaa tai sitten aloittaa se joulusiivous jo hyvissä ajoin.
http://www.adventtikalenteri.fi/wp-content/uploads/2015/09/2015.jpg
Tiesithän, että partiolaisten adventtikalenterien myyntikin on jo alkanut?
Toisaalta voisin miettiä joulukoristeita ja suunnitella tämän vuoden jouluasetelman.  Niin tai voisihan sitä aloittaa vaikka pikku hiljaa niiden joulukorttien tekemisen, että jos vaikka tänä vuonna. Vaan ei, en minä juuri nyt ajatellut näitä juttuja ollenkaan. Vaan ajattelin, että jos suinkin pääsisin joulun alla jo virittymään joulun tunnelmaan. 
Tänä jouluna onnistuukin ihan toisella tavalla, sillä loppuvuoteen on tulossa ainakin Koiramäen Joulu -retki ja lisäksi haaveilen vähän Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoista. Myös Koiramäen pajutalli herää pian jouluun. Maltan tuskin odottaa. Lisäksi ajattelin ehtiä tänäkin jouluna laulamaan kauneimpia joululauluja. Viime jouluna vierailin yhdessä tilaisuudessa, mutta juuri nyt minusta tuntuu, että voisin täyttää jo valmiiksi täyden kalenterin joululaulutilaisuuksista. Niin ja meinasin ihan kokonaan unohtaa... Jouluradio, josta kajahtaa joulun alun kunniaksi Hoosianna 29.11. klo 00.00. Siitä se siis alkaa se joulun aika kaikkine kiireineen. 
Jouluasetelma 2014
Niin ja miten ihmeessä saan kaiken tämän mahtumaan jo valmiiksi täyteen kalenteriin? Se onkin sitten taas toinen juttu. Ehkä otan varaslähdön jouluun ja aloitan sittenkin joulupuuhat jo hyvissä ajoin. Voisin aloittaa suunnittelemalla tämän vuoden jouluasetelman. Ehkäpä tekin pääsette sitten kurkistamaan sen edistymistä. 

Oletko sinä muuten jo aloittanut lahjahankinnat? Entäpä miettinyt joulua muuten?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Kaavakokeilu: bokserit

Make Bra - Rintaliivit omien mittojen mukaa