Olutexpo 23.10.-25.10.2015, Helsinki

Pääsin lähtemään miehen mukaan olutexpoon. Ihan ensimmäisenä sitä ajattelisi, ettei siellä tee mitään sellainen ihminen, joka ei olutta itse juo, mutta mutta... Täytynee kyllä sanoa, että oli ehdottomasti messut sieltä Top 10:stä. Ehdottomasti!

Messuilla tunnelma oli katossa. Tosin ihmekös tuo, kun olutta saa lähestulkoon joka kojulta. Toki joukossa oli myös muutama wisky paikkakin. Niin parilta tiskilta sai muuten siideriäkin. Kukaan ei tuuppinut ja töninyt ja koko ajan kuuli oman ja kaverin äänen ilman, että tarvitsi huutaa. Kukan ei ollut pakko tyrkyttämässä mitään ja sitä sai kaikessa rauhassa kiertää ja katsella. 

Itse maistelin lähinnä siiderivalikoimaa, mutta muutama hyvä olutkin tuli vastaan. Se oli todellinen yllätys. Nämä oluet oli sellaisia, joista ajattelin lähes suoraan, että tuota voisin ajatella itsekin juovan. Messut oli hyvin avartava kokemus oluen maailmaan. Toivottavasti pääsen vielä joskus uudestaankin tuollaisilla pyörähtämään. 

Suosittelen siis pyörähtämään jos Helsingin suunalla liikkuu. Mutta kannattaa huomioida, ettei käteinen toimi tuolla valuuttana, vaan pullonkorkit, joita he myyvät kymmenen euron arvopusseissa. Tosin ruokapuoli ei kovin kummoinen messuilla ollut, joten kannattaa varautua siihen, että käy syömässä ennen messua tai niiden jälkeen.
    Tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta

Apua! Suodatinpussit on loppu!

Apua! Talossa on allerginen koira!